Demo Team / Dance Crew

Info / Voorwaarden

 

  • De trainingen zijn iedere maandag/dinsdag.

  • De les duurt 60/75 minuten.

  • Het volgen van 1 reguliere les is voorwaarde om lid te worden van het team in verband met het ontwikkelen van techniek, flexibiliteit en kracht.

  • Er is een aanwezigheidsplicht voor alle trainingen en wedstrijden. Er mag maximaal 1x per maand worden gemist in verband met andere verplichtingen. Afwezigheid door COVID-19 uitgezonderd.


• Kosten voor Kostuums/outfits zijn voor eigen rekening. Samen met het team en de docent overleggen jullie over welke outfit jullie gaan aandoen. Jullie hebben dus zelf ook in de hand hoeveel die gaan kosten. 


• Eerst wordt er een paar maanden getraind, voordat er wordt deelgenomen aan de wedstrijden. 


• Wedstrijden gaan in overleg met de groep en docent. De docent zal hierbij helpen en hij/zij is ook het aanspreekpunt voor als jullie vragen hebben.


• Als er geld wordt gewonnen met een wedstrijd, mogen de teamleden en docent deze eerlijk met elkaar delen! 


Deelnemers dienen zichzelf te bewijzen in het demoteam door hard te werken en te presteren. Thuis oefenen is vereist. Als een teamlid na 1 jaar niet aan de eisen voldoet, kan hij/zij uit het team worden gezet. Zorg dus altijd voor 100% inzet!  


COVID-19 / Corona Virus

In verband met de huidige situatie in Nederland rondom het COVID-19/Corona virus zijn onze reguliere abonnementen tijdelijk niet beschikbaar. De diverse lockdowns en/of eventuele quarantaine periodes bij ziekte door COVID-19 zorgen ervoor dat leden/leerlingen veel lessen missen. In verband met de onzekere periodes, die wellicht nog komen gaan, hebben wij daarom besloten om per 1 januari 2021 te werken met een COVID Abonnement. 


Voor de leden die ons willen steunen in deze tijd is er wel de mogelijkheid om een Dance 1 Abonnement te nemen. 


Tarieven

Prijzen zijn inclusief BTW.

Demo Teams / Dance Crews


Demo Team 17+ 

Leeftijdscategorie is 17+. 

Wedstrijden zijn vanaf 17 jaar.

Trainingen op maandag.


Demo Team 12+ 

Leeftijdscategorie 12-16 jaar

Wedstrijden zijn vanaf 12 jaar.

Trainingen op dinsdag.