Nieuws @ Steph's Dance

Nieuws @ Steph's Dance

https://www.stephsdance.com/beau-delwel

Steph's Dance Nieuws

Januari 2022


Dansteam & Workshops


Vanaf 1 januari 2022 is het team van Steph's Dance uitgebreid.

Beau Delwel (afgestudeerd aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam) zal vanaf januari 2022 de Klassiek Ballet en Modern/Jazz lessen bij ons geven. 

Zij zal zich ook in gaan zetten op diverse locaties om workshops te geven. 


Ook is het mogelijk om via ons workshops aan te vragen, zoals voor scholen, kinderfeestjes of bruiloften. 


Wij kijken erg uit naar onze samenwerking met deze top docente! 
Aanmelden voor een proefles kan via het aanmeldingsformulier.


Dansstijlen:


Little Ballerina’s Ballet
Klassiek Ballet
Spitzen

Modern/Jazz
Afro Dance
HipHop/Streetdance/Urban

Demo Team / Dance Crew


Lessen vanaf 2 jaar t/m volwassenen! Profiteer nu ook van ons Dance Unlimited Abonnement en/of Gezinsabonnement (Onbeperkt dansen voor een vaste prijs). Of maak gebruik van onze COVID/Strippenkaart abonnementen in deze onzekere tijden van Corona. 


Tot snel! 


Groetjes Team Steph's Dance

https://www.stephsdance.com/nieuws

Steph's Dance Nieuws

September 2020


Demo Team Steph's Dance


Per september is er nu ook een Demoteam / Dance Crew (hiphop demoteam) voor 17+ gestart onder de naam VIBES ! Deelname aan dit team kan alleen op uitnodiging. Leden dienen minimaal een half jaar tot jaar lid te zijn, voordat ze hiervoor kunnen worden gevraagd.


Aanmelden voor een proefles kan via het aanmeldingsformulier.


Dansstijlen:


Little Ballerina’s Ballet
Klassiek Ballet
Spitzen

Modern/Jazz
Afro Dance
HipHop/Streetdance/Urban

Demo Team / Dance Crew


Lessen vanaf 2 jaar t/m volwassenen! Profiteer nu ook van ons Dance Unlimited Abonnement en/of Gezinsabonnement (Onbeperkt dansen voor een vaste prijs).


Tot snel! 


Groetjes Team Steph's Dance

https://www.stephsdance.com/nieuws

Optredens Steph's Dance 2019


Optredens Steph's Dance 2019

Een nieuw dansseizoen met weer veel optredens en workshops! Ben jij er klaar voor?! Dit jaar zal Steph's Dance ook weer op Koningsdag optreden, maar het grootste feest is natuurlijk de grote theatershows die er weer aankomen in juni 2019! Het thema is al bekend en het beloven weer spectaculaire shows te worden. Ben jij erbij? Meld je dan nu aan voor een proefles via het aanmeldingsformulier (klik hier).

Overzicht Optredens & Workshops 2012 t/m 2018

2012-2013

Opening Sophiapark Volgerlanden, winterfair: Vrijdag 7 december 2012

Dansen voor het goede doel KWF (www.inbewegingtegenkanker.nl): Zaterdag 30 maart 2013

Jongens Dans Dag Rotterdam Stadspodium: Zaterdag 11 mei 2013

Eindvoorstelling Steph's Dance Training: Vrijdag & Zaterdag 14 & 15 juni 2013

Opening Sophia Staete, Volgerlanden, H.I.Ambacht: Zaterdag 29 juni 2013

Opening Danswinkel Papillon, Rotterdam: Zondag 30 juni 2013


2014

Optreden Sporthuldiging Zwijndrecht: Vrijdag 17 januari 2014

Dansen voor het goede doel KWF (www.inbewegingtegenkanker.nl): Zaterdag 19 april 2014


2015

Dansen voor het goede doel KWF (www.inbewegingtegenkanker.nl): Zaterdag 4 April 2015

Eindvoorstellingen Steph's Dance Training: 19 & 20 Juni 2015


2016

Optreden Noordparkfestival Zwijndrecht: Zaterdag 25 juni 2016


2017

Eindvoorstellingen Steph's Dance Training: Vrijdag 23 juni 2017 & Zaterdag 24 juni 2017


2018

Koningsdag: Vrijdag 27 april 2018

Noordparkfestival: Zaterdag 30 juni 2018

Optreden: Zaterdag 22 december 2018

Eindvoorstellingen Steph's Dance & Opening Danswinkel Papillon 2013


Eindvoorstelling Steph's Dance & Steph's Dance als grote openingsact!

Vrijdag 14 juni & Zaterdag 15 juni 2013 waren de allereerste eindvoorstellingen van Steph's Dance. Na maanden voorbereidingen van muziek, kostuums, attributen zoeken tot het choreograferen van de dansen was het dan eindelijk zover. Alle leerlingen mochten vier bijna uitverkochte voorstellingen dansen in het mooie theater Festino in Zwijndrecht. Het was een enorm succes en de reacties waren overweldigend! Dank iedereen voor jullie steun, inzet en enthousiasme! De foto's komen binnenkort op onze facebook pagina te staan!

https://www.stephsdance.com/nieuws

Gelijk na de eindvoorstellingen mochten een aantal groepen van Steph's Dance ook bij de opening van de Sophiastaete in de Volgerlanden dansen! En of dat niet genoeg is, mochten onze leerlingen ook nog eens Papillon (een van de meest bekende danswinkels in heel Nederland) openen met een grote Flashmob en diverse optredens! Meer foto's en video's van die dag, zijn te vinden via deze link Facebook Papillon.

https://www.stephsdance.com/nieuws

Optreden voor het goede doel KWF


Optreden voor het goede doel KWF

Zaterdag 30 maart 2013 hebben bijna alle leerlingen van Steph's Dance gedanst voor het goede doel KWF. Daarnaast waren er ook dans workshops gegeven door Stéphanie. Het optreden was een groot succes mede door alle leerlingen die zo goed hun best hebben gedaan! Dank jullie wel!

De totale opbrengst van die dag was dan ook overweldigend, maar liefst € 26.650,- leverde het evenement op!

Steph's Dance is blij haar steentje hieraan te hebben mogen bijdragen. Voor iedereen die nog een donatie wilt doen voor KWF, die kan terecht op de website www.inbewegingtegenkanker.nl .https://www.stephsdance.com/nieuws

Optreden WInterfair 2012


Vrijdag 7 december 2012

Na een paar weken hard oefenen, mochten de Hiphop kids van 9-10 jaar en Steph's Dance Crew, optreden bij de opening van het Sophiapark in de Volgerlanden op de winterfair. De haren en visagie werd die dag compleet verzorgd door Kapper van Pelt, wat het plaatje compleet maakte. Ondanks de barre weersomstandigheden (vrieskou en natte sneeuw) en een kunststof ijsbaan die eigenlijk te glad was om op te dansen, konden de leerlingen toch een spetterende dansshow geven aan het publiek waaronder de Burgemeester, pers en een andere grote groep publiek.


Steph's Dance is trots op jullie leerlingen die dit hebben mogelijk gemaakt!


https://www.stephsdance.com/nieuws

Steph's Dance bestaat 5 jaar!


Vrijdag 5 oktober 2012

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Steph's Dance bestaat als dansschool met een uitgebreid lesaanbod.
 Als cadeautje zijn precies vandaag de ballet barres binnen gekomen, die een mooie aanvulling zijn op de gloednieuwe spiegels. Beiden verzorgd door Fosk mirrors!
 Wij hopen dat de leerlingen en docent(en) van Steph's Dance hier veel plezier aan gaan beleven.


Hiphop Workshops @ Steph's Dance 2012

Workshops Anthony, Finalist SYTYCD

Zaterdag 16 juni 2012 Hiphop workshops!

Voor de zomervakantie (juli 2011) organiseerde Steph's Dance voor het eerst Hiphop workshops gegeven door o.a. Anthony die toen nog niet bekend was met SYTYCD, Chico uit SYTYCD, Thijs Huizer, Romario Gomes en Dane Badal. Na groot succes en enthousiaste leerlingen worden er nu opnieuw workshops georganiseerd. Anthony kwam pas geleden al terug voor workshops na zijn succes in SYTYCD. Nu komen Thijs, Romario en Dane terug om workshops te geven. Deze drie jongens volgen hun opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie van Codarts, waar zowel Stéphanie als Anthony studeerde. Alledrie zijn zij begonnen met Hiphop, maar inmiddels zijn zij allround dansers. Naast hun opleiding treden zij vaak op en geven dansles in diverse Hiphop stijlen.


Dane is o.a. bekend door zijn deelname aan Move like Micheal Jackson waar hij finalist was samen met zijn zus Celia. Thijs kreeg onlangs een Bootcamp ticket voor SYTYCD 2012 bij het Glazen Huis van de DJ's van 3FM. Ook Romario is van plan deel te nemen aan SYTYCD, en zoals Anthony voor de zomervakantie nog onbekend was toen hij workshops gaf, weet je maar nooit hoe ver hij het zal schoppen.


De workshops van 16 juni zijn inmiddels gepasseerd. Iedereen die de workshop(s) heeft gevolgd was erg enthousiast. Wij hopen uiteraard dat Thijs, Dane en Romario snel weer eens terugkomen! Dank jullie wel voor jullie inzet en enthousiastme!


Zaterdag 14 april 2012 kwam Anthony, Finalist van So You Think You Can Dance 2011, workshops geven bij dansschool Steph's Dance Training.

De workshops waren een groot succes! Anthony die voor zijn bekendheid bij SYTYCD ook al workshops kwam geven bij Steph's Dance, heeft ook deze keer weer een super gave choreografie aangeleerd aan alle enthousiaste deelnemers van klein tot groot. Iedereen was erg onder de indruk. Wij hopen Anthony in de toekomst snel weer terug te zien komen voor nieuwe workshops. Wil jij er dan bij zijn? Hou dan de site goed in de gaten.